|
|
Lån  


 
Annonce:


Overvejelser inden du køber
Der er en række overvejelser du bør gøre inden du køber et komfur.

Hvor meget plads har du
Hvor skal komfuret stå?. Et nyt komfur skal naturligvis passe til dit køkken. Tjek derfor om det har en justerbar sokkel, så du kan tilpasse dets højde med din bordplade.

Laver du store mængder mad af gangen?
Hvis du har en stor familie og laver ofte mange retter i ovnen på n gang, så har du naturligvis brug for en ovn med stort ovnrum. Herudover vil en varmluftsovn være velegnet, fordi varmen bliver bedre cirkuleret og det sikrer, at alle retter får lige meget varme. Uden varmluft får varmen måske svært ved at fordel sig i det tætparkede rum.

Kan din elinstallation klare forbruget?
Et komfur bør have sin egen elgruppe med flere faser. Tjek derfor, om din elinstallation kan klare jobbet,

Skal der være plads til riste og plader?
Har du ikke plads i køkkenskabene til plader og riste, så kan du vælge en ovn med magasinskuffe, som giver god opbevaringsplads, og som ofte kan bruges som varmeskuffe til at holde færdige retter varme.

Skal det være nemt at gøre rent?
Vil du have rengøringen af komfuret er nemt, så bør du vælge et komfur med keramisk overplade og en ovn med selvrens-funktion.

Kommer der mindre børn i dit køkken?
Har du mindre børn så bør komfuret have særlige sikkerhedsforanstaltninger. For eksempel tippesikring, spærring af ovnlåge og en ovnrude, der ikke bliver varm.

Kategorier på sider:

Voss komfurer Glaskeramisk komfur Kkkenmaskiner Gode rd om komfurer Gram komfurer Rengringstips Kkkenet Spar energi Hvad er mest energieffektivt1111 Overvejelser inden du kber Typer af komfurer Online opskrifter Gode rd om induktions kogeplade Bosch komfurer Hvilken type kogeplader1111 Undg ridser p dit keramiske komfur Kogeplader Alt til kkkenet Gode rd om gaskogeplade Smeg komfurer Gorenje komfurer Gaskomfurer Induktion konfurer Komfurer Gas eller el1111


 Du er her: Komfur - Netannoncer Komfur -