|
|
Lån  


 
Annonce:


Undgå ridser på dit keramiske komfur
Et keramisk komfur er flot og ikke mindst praktisk på mange måder, hvad enten det er til induktion eller ej. Ulempen ved den fine overflade på et keramisk komfur er, at der kan opstå ridser.

Er uheldet ude og glaspladen bliver ridset, er det desværre meget svært at polere væk, pga. hårdheden i materialet. Hårdheden betyder dog også at der skal meget til for at lave riser.

Glaspladen på et induktionskomfur er ikke hærdet så hårdt som på et almindelig keramisk komfur, da pladen ikke bliver opvarmet. Dette gør induktionskomfurer mere sårbare overfor ridser.

Der er flere årsager til ridser opstår, og det er derfor vigtigt at tage nogle forholdsregler, når komfuret bruges.

Sørg altid for at kogezonerne og bunden på kogegrejet er tørre og helt rene, inden de tages i brug. Ligger der sand, sukker, salt eller lignende på den glaskeramiske plade, opstår der ridser, når kogegrejet skubbes hen over pladen. Bunden på kogegrejet må heller ikke have grater eller skarpe kanter, det vil også kunne ridse pladen.

Kategorier på sider:

Gode rd om komfurer Voss komfurer Undg ridser p dit keramiske komfur Kkkenet Spar energi Glaskeramisk komfur Overvejelser inden du kber Smeg komfurer Gaskomfurer Rengringstips Komfurer Alt til kkkenet Induktion konfurer Kkkenmaskiner Gas eller el1111 Gorenje komfurer Kogeplader Gode rd om induktions kogeplade Typer af komfurer Hvilken type kogeplader1111 Hvad er mest energieffektivt1111 Gode rd om gaskogeplade Gram komfurer Bosch komfurer Online opskrifter


 Du er her: Komfur - Netannoncer Komfur -